Gyors kereső

Keresett kifejezés:
Kozmetikai webáruház gyors kereső:
Kozmetikai szolgáltatások gyors kereső:


Kiemelt ajánlatok

Hasznos tippek-ötletek

Gyémántfejes mikrodermabrazió (bőrcsiszolás)

2012.10.08.

Gyémántfejes mikrodermabrazió (bőrcsiszolás)

Bőrfiatalító eljárás

A kezelés célja

A bőrfiatalítás. A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt a kezelőfejről nem távoznak el apró szilánkok, mint a korábbi kristályporos kezelőgépeknél, így a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható, nem kellemetlen,nem fájdalmas. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt, kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható.

Csiszolás után

Miután az elhalt szarusejteket mikrodermabrázióval eltávolítottuk, ultrahangos mikromasszázs következik, melynek során a bőrre felvitt hatóanyagban lévő enzimkomplexumok a bőrbe jutnak. Ezek a mélyebben fekvő rétegekbe is bekerülnek, így az alapréteg is hozzájut a sejtek felépítéséhez és az optimális működéshez szükséges hatóanyagokhoz. A bőrbe kerülő enzimek gyorsítják és szabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénszállítást,  gyorsítják a sejtanyagcserét, így feszesítik, regenerálják a bőrt.

Mire jó az eljárás

Az eljárás halványítja a  ráncokat, aknékat, hegeket, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk - ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!