Gyors kereső

Keresett kifejezés:
Kozmetikai webáruház gyors kereső:
Kozmetikai szolgáltatások gyors kereső:


Kiemelt ajánlatok

Hasznos tippek-ötletek

Napi arcápolási rutin

2020.03.23.

Napi arcápolási rutin

Nem hiszek abban, hogy minél többet ápoljuk az arcunkat annál szebbek leszünk.
A véleményem az, hogy jól kell kiválasztani a megfelelő kozmetikumokat és már el is értük egy kevés odafigyeléssel, hogy hidratált és egészségesen szép maradjon az arcbőrünk.
Erre nyújtok most segítséget az alábbi cikkben, hogy melyek azok a kozmetikumok amikre minden képen szükség van ennek a megvalósítására.

A skip-care lényege, hogy gondoljuk át, pontosan mire, milyen összetevőkre van szüksége arcbőrünknek, arcápolási rutinunkat pedig célirányosan, a felesleges termékek kihagyásával, DE a szükséges hatóanyagok megtartásával állítsuk össze.

Ez persze roppant kézenfekvőnek és logikusnak hat, mégis, miután annyiféle készítmény van, könnyű elcsábulni, ráadásul a mostanság népszerű termékek nagy hányada valóban csak egy bőrprobléma kezelésében nyújt segítséget: egy szérum a ráncoknak, egy a pórusoknak, egy kis esszencia a hidratálásért és máris összejön 8-10 termék is, amiket napi szinten alkalmazunk.

A célzott bőrápolást tekintve, ezzel önmagában semmi gond, pláne, ha sikerült már kialakítani a tuti biztos rutint, mégis, a jelek szerint növekszik az igény a többfunkciós termékekre, amelyekkel csökkenthető a készítmények száma és így a reggeli/esti készülődésre szánt idő is.

Arról nem is szólva, hogy talán a pénztárcánk sem sínyli meg annyira a dolgot.

Erősít a trendet a nem semleges kozmetikumok egyre nagyobb népszerűsége, illetve a férfiak is kezdenek rákapni a tudatos(abb) bőrápolás ízére, egy célorientált, kevésbé pepecselős, mégis hatékony metódus pedig egyértelműen szimpatikusabb megoldást jelenthet számukra.

Most adok egy pár tippet, hogy melyek ezek a kozmetikumok és hatóanyagok működési mechanizmusuk szerint:

Feszesítés + Nyugtatás + Hidratálás

Hidratálás + Feszesítés + Fényvédelem + Enyhe fedés

Anti-aging + hidratálás

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!