Webáruházban keresem

Keresett kifejezés:
Kategória:


Aktuális ....

Kozmetika18.ker-tippek

BIO egyénre szabott arctisztító kezelés AJÁNDÉK arckrémmel és bőrdiagnosztikai méréssel

2016.01.05.

Ennél a kezelésnél egyénre szabott az arcbőr állapotának megfelelő frissen kevert termékekkel, növényi komplexekkel és mag őrleményekkel dolgozom. Valamint 5 gépi kezeléssel hozzájárulok az arcbőr teljes regenerálásához. Végül a kezelést arc, nyak, váll, dekoltázs masszázzsal fejezem be.Ajándékba adok napi rendszerességgel használható személyre szabott arckrémet.

Kinek ajánlott? :

Minden korosztály számára probléma megoldó kezelésként vagy az arcbőr állapotának javítása céljából.

Milyen hatás várható és miben különbözik a sima arckezeléstől? :

Ennél a kezelésnél magőrleményekből és növényi kivonatokból frissen kikevert készítményeket használok az arcra. Az arcbőr jelenlegi állapotát figyelembe véve a legmegfelelőbb hatóanyagokat kiválasztva. A kezelés megkezdése előtt diagnosztizálom a bőr állapotát és megmérem műszerrel a bőr hidratáltságát is. Majd az eredményt ki értékelem és ennek megfelelően végzem el a kezelést. Így is növelem a kezelés hatékonyságát. A műveletek végeztével ajándékba kikeverem ugyan csak friss természetes anyagokból az arcbőrnek megfelelő otthon használatos arckrémet, amit ajándékba adok.

Ajánlott gyakoriság? :

Havi vagy 2 havi rendszerességgel, amennyiben 2 havi rendszerességgel végezzük a kezelést, akkor kiegészítésként és a normál állapot fenntartása érdekében havonta ultrahangos hatóanyag bevitelt ajánlok és gépi peelinget.

Kezelés időtartama? :

120 percvissza