Webáruházban keresem

Keresett kifejezés:
Kategória:


Aktuális ....

Kozmetika18.ker-tippek

Esküvői kezelés csomag

2016.02.01.

Arctisztító nagy kezelés+próbasmink+smink az esküvő napján

Mi tartalmaz? :

Egy teljes arctisztító kezelést az esküvőt előtt legalább 1,5 héttel korábban és egy próba sminket egy másik időpontban az esküvő előtt legalább 2 héttel, illetve az esküvő napján a kipróbált esküvői smink elkészítését.

Milyen ütemben ajánlom a csomagban foglalt műveleteket? :

Először a próba sminket ajánlom 2 héttel az esküvő előtt, hogy a menyasszony el tudja dönteni, hogy megfelelőnek találja a kialakított sminket. Természetesen ez megbeszélés tárgya, mert itt addig próbáljuk a sminket, amíg a megfelelő nem lesz. Igény esetén műszempilla felrakásával stb. Amennyiben épített 3D vagy Volumen 2D szempillát szeretne a menyasszony, akkor azt nem a próbasmink időpontjában végzem, hanem egy külön időpontban, mert az hosszabb időt vesz igénybe. A tincses pillákat fel tudom rakni külön időpont nélkül is. Amennyiben a próba smink megfelelő utána az esküvő előtt kb. 1,5 héttel a tisztító arckezelést ajánlom elvégezni következő modulként. Majd az utolsó modulként az esküvő napján elvégzett megbeszélt smink elkészítése következik a kozmetikában. Az esküvő napján a sminket a fodrász előtt ajánlom elvégezni, amennyiben nem szükséges hajmosás. De ha mégis lesz hajmosás, akkor a fodrász után ajánlom elkészíttetni a sminket.

Kezelés időtartama műveletenként? :

Első modul a próba smink kb. 1-1,5 órát vesz igénybe a második modul a tisztító arckezelés 2 órát és a harmadik modul az esküvő napján készített sminkre 1-1,5 órát kell számolni.

vissza