Kapcsolat

Lévay Nagy Erika (7-es kapucsengő)

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:info@pinklotuszkozmetika.hu

Cím: 1183.Bp Rudawszky u. 10

(a Béke tértől 3 perc sétára)

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 20.00
Kedd: 10.00 - 20.00
Szerda: 10.00 - 20.00
Csütörtök: 10.00 - 20.00
Péntek: 10.00 - 20.00
Szombat: 9.00-17.00
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Bőrdiagnosztika méréssel és tanácsadással+AJÁNDÉK

2016.01.31.

+ AJÁNDÉK otthoni ápolásra adott kozmetikumokkal (arckrém,szemránckrém,arctej)

Kinek ajánlott? :

Mindenkinek, aki szeretne bőréről teljes információt kapni és tanácsot kérni szakembertől a napi arcápoláshoz

A folyamata:

-          Bőrteszt: Ismerd meg az arcbőröd a professzionális bőranalizáló gép segítségével diagnosztizálom a bőröd hidratáltságát és állapotát, személyre szabott tanácsot tudok adni a neked a tökéletes bőr eléréséhez.

-          Alapkrém, gél kiválasztása: Ajánlok neked és segítek, hogy kiválaszd, hogy krém vagy gél állagú krémet szeretnél a bőrödre. Alap krémjeim, géljeim speciális igényekre készültek, a hidratálástól a tápláláson át a természetes pH egyensúlyának fenntartásáig.

-          Aktív hatóanyagok kiválasztása kozmetikus által: Bőrödnek speciálisan a te igényeidre szabott természetes, aktív összetevőkben gazdag és a legjobb hatóanyagokat választom ki a részedre.

-          Az illat kiválasztása: A virágos kert illata vonzz vagy inkább az édesebb illatokat kedveled? Esetleg a fűszeresebb aromák a vonzóbbak a számodra? Kínálatomból szabadon, kedvednek és az évszaknak megfelelően válogathatsz.

-          Címke kiválasztása: Formáld a saját stílusodra az elkészített kozmetikumok címkéjét. Válassza ki melyik design-feliratú címke áll közelebb az te stílusodhoz és személyiségedhez.

Nem csak az arckrémet készíttethetsz így, hanem: szemránckrémet, testápolót, problémamegoldó krémet, testpermetet, arc tonikot, arclemosó gélt vagy tejet, ajak ápolót is.

Az ár amennyiben más terméket is szeretnél még az alap csomagon kívül kozmetikumok mellett készíttetni, akkor változhat.

A diagnosztizálás és krém készítés időtartama? :

60 perc

vissza