Kapcsolat

Lévay Nagy Erika (7-es kapucsengő)

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:info@pinklotuszkozmetika.hu

Cím: 1183.Bp Rudawszky u. 10

(a Béke tértől 3 perc sétára)

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 20.00
Kedd: 10.00 - 20.00
Szerda: 10.00 - 20.00
Csütörtök: 10.00 - 20.00
Péntek: 10.00 - 20.00
Szombat: 9.00-17.00
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Gyémántfejes bőrcsiszolás (mikrodermabrázió)

2016.02.01.

A kíméletes arccsiszolás

Kinek ajánlott? :

Minden korosztály számára ajánlott, aki bőrfiatalítás szeretne. A felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy szilárdsága miatt a kezelőfejről nem távoznak el apró szilánkok, mint a korábbi kristályporos kezelőgépeknél, így a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik. Kúraszerűen hetente érdemes megismételni, majd az eredmény fenntartása érdekében havonta, de rendszeresen. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható.

Milyen hatás várható? :

Miután az elhalt szarusejteket mikrodermabrázióval eltávolítottuk, ultrahangos hatóanyag bevitel következik, melynek során a bőrre felvitt hatóanyagban lévő enzimkomplexumok a bőrbe jutnak. Ezek a mélyebben fekvő rétegekbe is bekerülnek, így az alapréteg is hozzájut a sejtek felépítéséhez és az optimális működéshez szükséges hatóanyagokhoz. A bőrbe kerülő enzimek gyorsítják ésszabályozzák a sejtfunkciókat. Növelik az oxigénszállítást, gyorsítják a sejtanyagcserét, így feszesítik, regenerálják a bőrt. A kezelést egy relaxáló, tápláló arcmasszázzsal fejezem be.

Ajánlott gyakoriság? :

Az eljárás halványítja a ráncokat, aknékat, hegeket, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk - így a hatóanyagok olyan mély rétegekben tudnak felszívódni, ahol a bőr kémiai folyamati elkezdődnek.

Kezelés időtartama? :

60-90 perc

vissza