Kapcsolat

Lévay Nagy Erika (7-es kapucsengő)

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:info@pinklotuszkozmetika.hu

Cím: 1183.Bp Rudawszky u. 10

(a Béke tértől 3 perc sétára)

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 20.00
Kedd: 10.00 - 20.00
Szerda: 10.00 - 20.00
Csütörtök: 10.00 - 20.00
Péntek: 10.00 - 20.00
Szombat: 9.00-17.00
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Thermage Mátrixpontos Rádiófrekvenciás arc vagy testkezelés

2017.02.23.

Thermage Mátrixpontos Rádiófrekvenciás arc vagy testkezelés

Világújdonság az arckezelésben!!!!!
A Thermage technológia a szépségipar legújabb, ez ideáig még nagyon kevés helyen megtalálható, de egy gyorsabban fejlődő éllovasa.
A Mátrixpontos rádiófrekvencia – más néven Thermage – gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Elképesztő eredményű gép, amely a 21. század alap gépe lesz.

Arckezelés:

A Thermage technológia a szépségipar legújabb, ez ideáig még nagyon kevés helyen megtalálható, de egy gyorsabban fejlődő éllovasa.

A Mátrixpontos rádiófrekvencia – más néven Thermage – gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Elképesztő eredményű gép, amely a 21. század alap gépe lesz.

Soha nem látott eredménnyel képes fiatalítani a bőrt.

Már az első kezelés után látszódik. de az eredmény meghosszabbítása érdekében 3 vagy 6 kezelés ajánlott elvégezni, amit 4 heti ismétléssel érdemes végezni.

A 6 alkalmas ütemezett kezeléssorozat után a Thermage kezelés hatása több, mint 1-2 éven keresztül tartósan meg marad.

Miben is más ez a kezelés, mint a sima rádiófrekvencia?

Egy átlagos rádiófrekvencia csupán a bőr felsőbb, felszíni rétegein képes a hatását kifejeteni, ezzel szemben a Thermage a bőr teljes mélységben serkenti a kollagén termelését, így nem csupán felszíni, hanem teljes bőrréteget fiatalító hatása van, melynek eredménye azonnal látszódik és a hatása egy hosszabb-rövidebb kúra után évekig megmarad.

A Thermage egy teljes mértékben non-innvazív módszer, mely hatását azonnal kifejti, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallat sincs.

A teljes kezelés testen és arcon egyaránt alkalmazható.

Arcon a kezelés ideje kb. 60 perc a testen ez egy kicsit hosszabb 90 perc.

Testkezelés:

Rádiófrekvenciás zsírbontás.......

A rádiófrekvenciás (RF) kezeléseket sokszor rádiófrekvenciás zsírbontásként is emlegetik, ám a „közhiedelemmel” ellentétben ez a módszer nem a zsírsejtek lebontása révén hat, hanem bőr megújítása, feszesítésre által fejti ki testkontúr-javító és narancsbőr-eltávolító hatását. 

Ködösítés a zsírbontó kezelések körül

A fogyasztószalonok és kozmetikák kínálatának gyakori szereplője a „rádiófrekvenciás zsírbontás”. Ez az elnevezés azonban igen félrevezető, hiszen a rádiófrekvenciás kezelés valójában nem igazán bont zsírt! Ráadásul könnyen összetéveszthető az ultrahangos (kavitációs) zsírbontással, amely teljesen másképp, a zsírsejtek eltávolítása révén hat!

Narancsbőr ellen az RF-et, alakformálásra az UH zsírbontást válaszd!

A ködösítés egyébként teljesen felesleges, hiszen:

mindkét technológia hatékony, csak éppen más módon hatnak és eltérő igényeket elégítenek ki.

Melyik „zsírbontás” mire jó?

Míg az ultrahangos zsírbontás a zsírsejteket végleg lebontja, csökkentve ezzel a zsírpárnákat és a ruhaméretet,

a rádiófrekvenciás „zsírbontás” főleg a bőr megújítása, feszesítése, az izomtónus növelése és a sejtanyagcsere gyorsítása révén hat! Ezért:

  • a rádiófrekvenciás zsírbontás elsősorban gyors narancsbőr-csökkentésre + bőrfeszesítésre és bőrfiatalításra,
    .

  • az ultrahangos zsírbontás pedig inkább jojó-effektus nélküli, tartós alakformálásra + narancsbőr-eltüntetésre ajánlott.

A rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés tehát kiváló választás azoknak, akik zavaró narancsbőrre, fogyókúra vagy öregedés miatt megereszkedett bőrre keresnek gyors megoldást.

Az ultrahangos zsírbontás pedig azok számára tökéletes, akik jojó-szindróma nélkül, tartósan csökkentenék ruhaméretüket és egy füst alatt a narancsbőrt is lefaragnák a problémás zónákból.

Miben más a rádiófrekvenciás és az ultrahangos zsírbontás hatása?

Az RF kezelés regenerálja a kollagén rostokat, erősíti a bőrt, 
eltünteti/halványítja a narancsbőrt

Az ultrahangos zsírbontás lebontja, eltünteti a zsírsejteket a kezelt területről; tartalmuk pedig az anyagcserével távozik a testből. Tehát nem térnek vissza az eltávolított zsírpárnák és később sem alakul ki jojó-effektus.

A rádiófrekvenciás zsírbontás látványosan és gyorsan feszesíti a testet, így csökkenti a narancsbőrt. Hatása a bőrmegújításnak, feszesítésnek és izomtónus-javításnak köszönhető. Maguk a zsírsejtek az RF kezelés után is megmaradnak, csupán a bennük tárolt zsír mennyisége csökken bizonyos mértékben.

Tehát a rádiófrekvenciás “zsírbontás” főként narancsbőr és ráncok ellen ajánlott. Feszesítő és kötőszövet-erősítő hatása révén ezekre tartós megoldást nyújthat!

És a diéta elengedhetetlen a tartós és gyors eredmény eléréséhez.

   

Milyen hatásai vannak rádiófrekvenciás “zsírbontásnak”?

A rádiófrekvenciás kezelés…

bőrfeszesítő hatású.
Azonnal rugalmasabbá teszi a bőrt, ugyanis rögtön összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat.

bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású.
Kúraszerű használata új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt, halványítja vagy eltüntetheti a ráncokat és erősíti a kötőszövetet. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek is kevésbé nyomulnak át a bőrön, és kevésbé lesz látható a cellulit.

sejtanyagcsere-fokozó hatású.
Segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezelések fajtái:

A rádiófrekvenciát arc és a test feszítésére is használják.

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezeléseknek az elektródák száma illetve az alkalmazott frekvencia alapján több fajtája is létezik.

Ezek hatása némiképp eltérő, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja!

Arckezelésre azok a gépek megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni.

Testkezelésre pedig az ennél nagyobb (néhány centis) lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas.

A kozmetikában elérhető „Mátrixpontos Thermage Rádiófrekvenciás” készülék 3 illetve 4 profi kozmetikai technológia erejét egyesítve támadják a narancsbőrt és az arcon lévő ráncokat.

Az amerikai Thermage M RF orvosi,plasztikai sebészetből átvett kozmetikai iparban is használható Rf technikával működő gép ami a bőrfeszesítés, és kontúr javítás  biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.

A  Thermage M RF teljes mértékben noninvasív. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció.  

A kezelés alatt a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a
továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést.

A hatás ezért részben azonnali és látható, illetve másrészben elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény évekig látható.

A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától és számától függően 60 perctől másfél óráig is tarthat. Amiben még többet ad: nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.    

A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. 

Nincs évszak függőség, mint a lézeres kezelések estén, a Thermage M RF télen, nyáron, minden évszakban használható. A töltőanyagokkal ellentétben pedig (amelyek csak ránc töltést tesznek lehetővé), az adott
egész kezelt területen, mint pl. az egész homlokon, az arcon, a szemhéjakon, hason, kézen, stb. alkalmazható.

Nem lebecsülendő tulajdonsága, hogy nem csak arcon, szemhéjon, vagy nyakon vethető be, hanem az egész testen használható. 

Feszesíthető általa a bőr a dekoltázson, a felkaron, a melleken, a hason, a combokon, térdeken, stb.

Miképpen működik a  Thermage M RF?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a  Thermage M RF kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll.


A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak.

Ha ebben a három rétegben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A  Thermage M RF az egyetlen nem invasiv (nincs vágás, szúrás) módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését is egyben.

Hogyan?

Úgy, hogy a  Thermage M RF az egyetlen, amely a capacitive radiofrekvenciás technológiát használja (monopolar technika), és így a mély kollagén rost hálózatot eléri. Ez pedig azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét.

Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon át is tart a kezelést követően.

Minden bőr típusnál és bőrszínnél használható.  

A  kezelést egyéntől függően  kb.3-6 alkalommal kell ismételni    Nincs regenerációs idő, azonnal visszaállhat az ember a munkájába.

 

Thermage M RF kezelés

A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben lóg a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, mialatt a radiofrekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és ezáltal a bőrt feszesíti.

A kezelést követően a bőr egy vagy két napon keresztül piros lehet.

Bár a többség nem észlel pirosságot sem, és a kezelés után azonnal visszaállhat a normál életbe.

Azonnali eredmény: Lehet látni és érezni, hogy a kezelt bőr finomabb, simább lett. Ugyanúgy a kezelt terület kontúrja is harmonikusabbá válik.

Hosszútávú eredmény: A kezelést követően hónapokon át lehet további javulást észlelni. A bőr több új kollagént állít elő és a feszesedés következtében a bőr kontúrja egyenletesebbé válik. Ez a folyamat egészen hat hónapon keresztül megfigyelhető.

 

Az arckezelés arc, nyak, dekoltázs masszázst és tápláló pakolást is tartalmaz

Arckezelés ideje: kb. 60 perc

Kinek ajánlott?: 30 év felett minden bőrtípusra

Ajánlott ismétlés: 4 hetente és 3 vagy 6 alkalommal, de már az első alkalommal is látványos a eredmény. A több alkalom garantálja a hosszan tartó eredményt.

vissza