Naptej - Dr. Kadír termékek

Naptej - Dr. Kadír termékek
Naptej
Naptej
Naptej
Kozmetikai webáruház gyors kereső:Testre

75 ml naptej (krém) 30 vagy 50 faktoros

125 ml naptej (spary) 30 vagy 50 faktoros

Ár: 75 ml 30 faktoros 10 500 Ft

      75 ml 50 faktoros 12 600 Ft

      125 ml 30 faktoros 13 100 Ft

      125 ml 50 faktoros 14 800 Ft

Naptej bemutatása:

A bőr működését vizsgáló kutatási területeken egyre nyilvánvalóbbá válik az a tény, amely alátámasztja a környezetnek és különösen a napsugárzásnak a bőrre gyakorolt károsító hatását. Ezek a tényezők kiemelten befolyásolják a bőr öregedési folyamatait, a bőr saját funkcióit és az öregedés jeleinek kialakulását.

A fototoxikus folyamatok nagy mértékben járulnak hozzá a bőr öregedéséhez.

Ezek a folyamatok összefüggésbe hozhatók a mély ráncok, a hiperpigmentáció és az egyenetlen bőrfelszín fokozott megjelenésével.

Végső fokon az ezen a területen megszerzett tudás tette indokolttá számos országban a fényvédő készítményekkel szembeni követelmények szigorúbb szabályozását, külön kiemelve az UV-A sugarak bőrre gyakorolt károsító hatását.

Az UV-A sugarak hosszabb hullámhosszú UV sugarak, a tartományuk 320-400 nm.

Az UV-B sugarak rövidebb hullámhosszú sugarak, a tartományuk 290-320 nm.

Habár az UV-A sugarak kevésbé energikusabbak, mint az UV-B sugarak, körülbelül 95 %- az UV-A sugaraknak eléri a Földet, és intenzitásuk szinte egész nap folyamatos. Áthatolnak az ablakon és képesek a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni.

Mára már világossá vált, hogy az UV-A sugarak nem okoznak napégést, azonban határozottan siettetik a bőr öregedését és más egyéb kóros tünetet is okoznak a bőrben.

Az UV-B sugarak közvetlen napégést okoznak és komoly sérülést a szövetekben (fototoxikus folyamatok, immunfolyamatok befolyásolása, bőrrák).

Kifejezetten az UV-B sugarak elleni védelem mérője a Sun Protection Factor (SPF).

Ez az érték arra szolgál, hogy minősítse a termék hatékonyságát klinikai tesztek alkalmazásával, a nap okozta károsodás megelőzésében ill. késleltetésében.

Fontos megjegyezni, hogy a fényvédő faktor szám (SPF) nem biztosít teljes védelmet az UV-A sugarak ellen. Ezért is szükséges a fényvédő készítményen külön megjelölni a fényvédelem mértékét.

Az európai szabályozás külön definiálja az úgynevezett UVA-PF-t, mely az UV-A Protection Factor, az UV-A sugarak elleni fényvédő faktor szám.

Ez az érték az, amely segít abban, hogy speciális technológiát alkalmazva helyesen állapítsuk meg az UV-A sugarak elleni védelem szintjét.

Szintén ez az eljárás az, amely az UV sugárzásnak kitett fényszűrők stabilitását (photo-stabilitás) ellenőrzi.

Számos hatóság döntött úgy, hogy összekapcsolja a termékekben az UV-A sugárzás elleni védelem szintjét az UV-B sugárzás elleni védelem szintjével.

Az így kapott magasabb SPF magasabb védelmet is jelent az UV-A sugárzás ellen.

Az európai szabályozás abból a célból, hogy a termékek hatékony, széles skálájú fényvédelmet nyújtsanak, az UV-A sugarak elleni védelem szintjét a termékben megkövetelt SPF szint legalább egy harmadában határozták meg.

Ez az jelenti, hogy az arány az UV-A és az SPF között legalább 0.33.

Azokat a termékeket, amelyek megfelelnek ennek a követelménynek, az „A” jellel látták el.

A Solar Zone termékek a legfejlettebb fényvédő készítmények, melyek hatékony, fokozott védelmet nyújtanak. A készítmények a legszigorúbb európai szabályozás kritériumainak is megfelelnek.

Az összes termékre jellemzően az UV-A sugarak elleni védelem szintje és ezáltal az UVA-PF/SPF arány lényegesen magasabb annál, mint amit a szabályozás megkíván (40% és 135% közötti).

Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Megrendelés és további információ a termékkel kapcsolatban, tanácsadás, bőrtipus diagnosztizálásának kérése online (a kozmetikus telefonon vagy élő Instagram online chaten kérdéseket tesz fel, illetve ha kérdéses a bőrtípus, akkor meg is tekinti, majd az információkat kiértékeli és megmondja a bőr típusát és, hogy melyik termék és hatóanyagösszetétel a megfelelő választás )

telefonon: 06/70-521-9434

e-mailben: 9130947ec73df0f3a73994e0a97f6729

instagramon üzenetben és videó chaten:@kozmetika18kerulet (kattints rá és oda vezet)

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Lévay Nagy Erika 

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

 

Email:576c5deb4c82e524cfc9f12d3b118488

Cím: 1185.Bp Nagybánya u. 9

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök: 10.00 - 19.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Hasznos tippek-tanácsok

Megosztás