MenüKeresés
Kozmetikus a 18. kerületben Kozmetika az igazán igényes és szép nőkért a XVIII. kerületben

18. kerület kozmetikus

Kedves Vendégeim és Leendő Vendégeim!

 

Engedjék meg, hogy egy pár mondatban bemutatkozzam.

Egyéni vállalkozóként már fiatalon elmondhatom, hogy a hobbimnak élhetek és számomra a munka nem csupán hétköznapi elfoglaltság, nem csak megélhetési szükséglet, hanem:

 

„Nekem a munkám a hivatásom és a hivatásom pedig a hobbim.”

 

 Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

A szépségipar folyamatos fejlődése és a lehetőségeinek kihívása leginkább az, ami miatt a kozmetikus szakmát választottam.

Rengeteg akcióval, egyénre szabott kozmetikai kezeléseken és otthoni használatra kikevert arckrémeken át a hagyományos kozmetikai tevékenységek mellett a smink tanácsadásig, nálam mindent megtalál.

Remélem minden kedves meglévő és új vendégem számára tökéletes minőségű munkával tudok szolgálni és segítője lehetek a szépségének, nőiességének kibontakoztatásában.

Természetesen nem zárkózom el és szívesen látom a megújulni vágyó igényes férfiakat is.

kozmetika 18. kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület


1.Mit jelent a fitoterapeuta kozmetikus?

A fitoterapeuta kozmetikus megpróbálja az arcbőr működésének optimális szinten való stabilizálását. A meggyőződésem, hogy amit a bőrünkre kenünk, az bejut a nyirok keringésünkbe és ez egy zárt rendszer, amiből nehezen ürülnek ki a káros anyagok. A szervezet a kiválasztó szervek segítségével szabadul meg a mérgektől és a különféle bomlástermékektől, ezért igen fontos, hogy ezek a szervek jól működjenek. A keringésre is figyelmet kell fordítanunk; megfelelő gyógykészítmények vannak arra, hogy fokozzák a vérkeringést és elősegítsék a vér egyenletes eloszlását a szervezetben. 
Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület
A betegség és az egészség szempontjából további döntő faktor a stressz-hatás, a lelki-, szellemi terhelések. Tehát meg kell találnunk azt az elfoglaltságot, ahol le tudjuk vezetni a feszültséget. A véleményem szerint nincs stressz mentes élet még, ha csipkeverő az ember, akkor is lehetnek feszült körülmények. :)
Viszont a természetben megtalálhatóak a feszültségoldó vagy az idegrendszer működését javító szereket is, melyek alkalmazását javasolom. 

Ezért az első lépés egy részletes anamnézis felvétel, és a vendég szokásainak megismerése, amelynek során a felvázolt kérdésekkel körbejárjuk, majd az előzmények, tünetek, panaszok ismeretében összeállításra kerül a részletes arckezelési tervet.

kozmetika 18. kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület


2Mit foglal magába a fitoterápia?

A fitoterápia (gyógynövény terápia) az egyik legősibb módszer a betegségek és fájdalmak megszüntetésére, megelőzésére. A növényi részek, és a belőlük előállított készítmények gyógyászati felhasználásán alapszik. A fitoterápiával gyógyító szakembert nevezik fitoterapeutának. A modern fitoterápia a gyógynövényeken kívül egyéb természetes gyógyító szereket is alkalmaz.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Több ezer éves hagyományokra és a legmodernebb kutatások eredményeire támaszkodó tudomány. Mint terápiás irányzat jelenleg a hagyományos gyógyászat (orvosi gyógyászat) és a természetgyógyászat közös területeként van jelen, a természettudományos medicina része. Sok esetben, különösen gyerekkorban, egyszerűbb- illetve krónikus betegségek kapcsán sokat tehet a fitoterápia. Nem mindig kell azonnal gyógyszerhez folyamodni, ugyanis a gyógyszerek a legtöbb esetben csak a tüneteket nyomják el, az okokat nem gyógyítják meg. Természetesen azzal is tisztában kell lenni, hogy a valódi természetgyógyász, fitoterapeuta nem ellensége, hanem támogatója a hivatalos orvostudománynak, mindig tisztában van lehetőségeivel és határaival. Soha nem diagnosztizál, hanem egy meglévő diagnózis ismeretében olyan szelíd gyógymódot ajánl, ami a test öngyógyító mechanizmusait támogatja és a probléma okát szünteti meg. A fitoterapeuta tisztában van azzal, hogy minden egyes ember egyedi, a problémája is egyedi, így mindenkit egyedi módon kell kezelni. Soha nem lehet elválasztani a testet a lélektől és a szellemtől, ezért a terápiás módszernek is a teljes embert kell

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

A korszerű fitoterápia az alábbi területeket foglalja magába:

 1.  Gyógynövényekkel és gyógynövény kivonatokkal, készítményekkel való gyógyítás
 2.  Apiterápiás (méhészeti) termékekkel való gyógyítás (méz, propolisz, virágpor, méhpempő, méhméreg, méhviasz)
 3.  Gyógy gombákkal és kivonataikkal való gyógyítás
 4.  Aromaterápia
 5.  Gyógyító tápnövények
 6.  Életmód tanácsadás
kozmetika 18. kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület

3. Gyógynövényekkel és kivonataikkal történő gyógyítás

Azokat a növényeket nevezzük gyógynövényeknek, amelyek olyan koncentrációban tartalmaznak bizonyos anyagokat (hatóanyagokat), hogy azokat gyógyászati célra tudjuk felhasználni.
Földünk mintegy 500.000 virágos növényfajának 10%-át alkalmazzuk valamilyen formában terápiás célzattal. Minden területnek, minden kultúrának megvannak a maga gyógynövényei, amelyeket panasztól, betegségtől függően különböző formában alkalmaznak. Magyarország igen gazdag a gyógynövényekben és a gyógyvizekben is nagyhatalmak vagyunk.

kozmetika 18. kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület


4. Aromaterápia

Az aroma azt jelenti: illat, a terápia azt jelenti: kezelés, tehát az aromaterápia nem más, mint egy olyan kezelés, amely az illat segítségével fejti ki gyógyhatását. Ez igaz, de talán ebből ered a legsúlyosabb félreértés az olajokkal kapcsolatban, hiszen az aromaterápia sokkal több annál, mint hogy a páciens egy sor illatot végigszagol. Az emberek valószínűleg az „aroma” szó miatt gondolják, hogy ez a gyógymód csupán az olyan olajokhoz kapcsolódik, amelyek illatosak. Éppen ezért egyes terapeuták szívesebben nevezik az olajokat „esszenciális”-nak aromaterápiás olajok helyett, ugyanis a terápia során sokkal inkább a növények kivonatát, más néven esszenciáját, mintsem az illatát alkalmazzák. Annak ellenére, hogy minden olajnak megvan a maga különleges és egyedi illata, ez az illat és az agyunk limbikus részére gyakorolt hatása csupán része az olajok terápiás erejének. 

Az olajok olyan összetevőkből állnak, amelyek gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Amint bekerülnek a szervezetbe (a bőrön keresztül masszázs segítségével kerül a vérkeringésbe, vagy a tüdőn keresztül inhalálással perceken belül bejut a vérpályába, és ezen keresztül a központi idegrendszerbe), azonnal megkezdik gyógyhatásuk kifejtését.
Az aromaterápiának rendkívül sokféle előnyös tulajdonsága van. Nagyon kevés kivétellel, minden ember nyerhet valamit az illóolajoktól, függetlenül panaszai

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Várandósság, szoptatás időszakában néhány illóolaj használata tilos (boróka, kakukkfű, rozmaring, zsálya). Bizonyos betegségek esetén is körültekintően kell alkalmazni (pl. magas vérnyomás esetén a kakukkfű, rozmaring tilos). 
Mielőtt különböző betegségekre alkalmaznánk az illóolajokat, kérjük ki fitoterapeuta vagy aromaterapeuta segítségét.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Meggyőződésem, hogy a betegséget igen gyakran okozza a természettől való eltávolodás. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy az emberek már nem követik a természet ritmusát, hanem gyakran a természet ellen fordulnak. A különböző technikai vívmányokkal, életterünk megváltoztatásával úgy érezzük, hogy erősítjük és fejlesztjük a civilizációt, viszont ennek egészségre gyakorolt hatása éppen ellentétes. Kialakulnak a civilizációs ártalmak, a krónikus betegségek, amelyektől az emberek többsége szenved. A rohanó életmód, a szennyezett táplálék, a mozgáshiány beteggé és boldogtalanná tesznek minket. Mindenki áhítja az egészséget, és ha elvesztette vagy majdnem elvesztette azt, ma már egyre gyakrabban a természet világából származó természetes gyógyító szerekkel szeretné helyreállítani. Alapvető megoldás a természetes gondolkodás, a természetes táplálkozás, a természetes életmód. Ezért fontos, hogy kövessük a természet ritmusát, mert csak így valósíthatjuk meg önmagunkban is a természet rendjét – és ahol rend van, ott az

kozmetika 18. kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület


EGÉSZ-ség.


“Lemondtam a gyógyszerekről többek között azért is, mert újra felfedeztem azt a réges-régi orvosi bölcsességet, hogy az igazi gyógyítást a természet végzi – a test természetes védekezőképességének felhasználásával. A megfelelő feltételek mellett, és ha adott rá a lehetőség, a természet a leghatásosabb gyógyító. Az orvos szerepe, hogy elősegítse és támogassa a természetes gyógyulási folyamatot, és együttműködjön a természet erőivel; nem pedig hogy ő játssza a főszerepet.”
Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület
(dr. Henry G. Bieler amerikai táplálkozástani kutató)

A másik tevékenységem, amivel ugyan csak szívesen foglalkozom az a műszempilla 18.kerület építés.

Ezt is a kozmetikámban végzem a 18. kerületben.

Ezen a területén is sikerült a legmagasabb szintet elérnem a szempilla sylist titulust, de mint mindenben ebben is mindig van fejlődés és újítás.

Ezért ezt a területet is a figyelmem alatt tartom :)

Műszempilla 18. kerület,kozmetika,18.kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület

 


Mi a műszempilla stylist feladata és felelőssége:

- megismerje a szépülni vágyó természetét

- felismerje az arcában rejlő lehetőségeket

- megfelelő stílusban és letisztult formában létrehozza mindazt, ami a lehető legtöbb odaadással a szemeinken megvalósítható.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Szeretettel várlak, ha

 • a szempilláidat rövidnek, ritkának vagy túlságosan világosnak érzed, esetleg mindezt együttesen.

  Megoldás: 3D és 4D műszempilla hosszabbítással, illetve Volume-Up dúsító technikával ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük. Személyes konzultáció során megtaláljuk a számodra megfelelő méretű, mennyiségű, íveltségű és színű pillákat. Az első teljes szempilla szett szálankénti felhelyezéssel kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ez a vendég részéről kényelmes relaxálás. A műszempillák töltése ennél rövidebb idő, nagy mértékben függ a töltés mennyiségétől.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

 • a szemeid formájával nem vagy megelégedve.

  Megoldás: A műszempilla applikációval különböző szemformákat tudunk kialakítani, és különböző hibákat elrejteni (pl. megereszkedett szemhéj, kis vagy nagy mértékű deformitás). Ahogyan a jó fodrász is képes arányainkat optikailag korrigálni, úgy a stylist befolyásolni tudja a műszempillák megfelelő felhelyezésével a szemek formáját, tekintetünk varázsát.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

 • vagy alkalmi jelleggel extrém, feltűnő dologra van szükséged.
  Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület
  Megoldás: Léteznek színes műszempillák, amelyek saját pilláink között kis mennyiségben is nagyon jól mutatnak, nagyobb számban pedig feltűnő tekintetet eredményeznek. Emellett különféle színű Swarovski kristállyal vagy csillámporral díszíthetjük a pilláinkat és a szem környékét.

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Előzetes bejelentkezés alapján vagy akár személyesen sok szeretettel várom Önöket/Benneteket a kozmetikámban! 

Pink Lótusz Kozmetika 18. kerület-ben

 Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

Üdvözlettel egy mihamarabbi találkozás reményében,

 

Lévay Nagy Erika

kozmetikus, fitoterapeuta, szempilla stylist

06/70-521-9434

Műszempilla 18.kerület, kozmetika 18. kerület

"A lótusz az igazság, a szerencse és a szépség szimbóluma.

A lótusz még a mocsaras vidékeken is kinő, ahol környezete ellenére szép és érintetlen marad, mellyel arra emlékeztet minket, hogy nekünk is,

 minden körülmények között igyekeznünk kell megőrizni belső és külső szépségünket illetve tisztaságunkat."


(by Lévay Nagy Erika)

Kozmetika 18. kerület,Műszempilla 18.kerület,Műköröm 18. kerület,microblading18.kerület,XVIII. kerület microblading,szemöldöktetoválás,szemöldöktetoválás 18. kerület,kozmetika,18.kerület kozmetika,kozmetika budapest,kozmetikus,kozmetikus a 18.kerületben,műszempilla 18.kerület,műköröm 18.kerület

 
 
 
 
 
 

Kozmetikai webáruház

Tekintse meg kínálatunkat

Megtekintés

Online időpont kérés

Kér időpontot, akár éjfélkor is

Online Időpont Kérés

Törzsvásárlói Club

Csak regisztrálnod kell....

Törzsvásárlói Club regisztráció

Itt várunk...

Címe a kozmetikának

Katt ide és elkísérlek

Kozmetikai akciók

Tekintse meg a kihagyhatatlan ajánlatainkat...

Ezt nem akarom kihagyni katt ide....

Volumen 2D sűrű műszempilla

sűrű és könnyű pillákat szeretnél?.....

Katt ide most kedvezményesen kipróbálhatod....

Kezelések részletesen..

Kímélő wax

Kímélő wax

Nagyon kíméletes minden káros anyagtól mentes wax.
A kezelés előtt egy előkezelő folyadékkal kenjük be a kezelendő felületet.
És a kezelés végén is bekenjük egy speciálís szőrbenövés gátló ápolóval.
Legalább 4 hétig tartós az eredménye.
Finom selymes a bőr felülete a szőrtelenítés után és nem nő be a szőr sem.

tovább

Dr. Kadír ránctalanító prémium kezelés normál-dehidratált bőrre

Dr. Kadír ránctalanító prémium kezelés normál-dehidratált bőrre

Normál-dehidratált bőrre masszázst is tartalmaz a kezelés

tovább

Dr. Kadír bőrállapot javító probiotikumos kezelés szenzitív, szeborreás bőrtípusra

Dr. Kadír bőrállapot javító probiotikumos kezelés szenzitív, szeborreás bőrtípusra

Szenzitív, szeborreás bőrtípusra+vákuumos tisztítással, masszázzsal

tovább

Dr. Kadír BALANCE kender olaj alapú termékkel rozaceára hajlamos bőrre vagy már kialakult

Dr. Kadír BALANCE kender olaj alapú termékkel rozaceára hajlamos bőrre vagy már kialakult

Rozaceára hajlamos bőrre vagy már kialakult rosaceára

tovább
További bejegyzések

Kiemelt ajánlatok

Hasznos tippek-ötletek

Kapcsolat

Kozmetika-Lévay Nagy Erika (kozmetikus) (7-es kapucsengő)

Bejelentkezés: +36-70/521-9434

a bemutatkozás ide kattintva elérhető

Email:info@pinklotuszkozmetika.hu

Cím: 1183.Bp Rudawszky u. 10

(a Béke tértől 3 perc sétára)

online időpont foglalás ide kattintva elérhető

Kozmetika nyitva tartása: 

Hétfő: 10.00 - 20.00
Kedd: 10.00 - 20.00
Szerda: 10.00 - 20.00
Csütörtök: 10.00 - 20.00
Péntek: 10.00 - 20.00
Szombat: 9.00-17.00
Vasárnap: Zárva

Megosztás