Webáruházban keresem

Keresett kifejezés:
Kategória:


Aktuális akciók....

Kozmetika18.ker-tippek

Adatvédelem

Adatvédelem

A   Pink Lótusz Kozmetika személyes azonosításra alkalmas adatokat csak az 'Értesülnék az akciókról' menüpontban történő regisztráció során gyűjt. A  Pink Lótusz Kozmetika az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címét sem teszi közzé a www.pinklotuszkozmetika.hu weboldalon soha.

Az oldal használatának feltételei

Lévayné Nagy Erika a LOTUS Agency Kft. alkalmazottja kezeli ezt az Internet oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.pinklotuszkozmetika.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó törvény tárgyát képezi.

A Pink Lótusz Kozmetika jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét. A Pink Lótusz Kozmetika felhívja az internetes közösséget a www.pinklotuszkozmetika.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás, kezelésekre való bejelentkezés vagy a „Pink Lótusz Kozmetika”-val való kommunikáció céljából.

Jogi nyilatkozat

A Pink Lótusz Kozmetika mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a www.pinklotuszkozmetika.hu weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a www.pinklotuszkozmetika.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem Lévayné Nagy Erika a LOTUS Agency Kft. alkalmazottja, sem bármely más, a www.pinklotuszkozmetika.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a www.pinklotuszkozmetika.hu weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog

www.pinklotuszkozmetika.hu weblap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és Lévayné Nagy Erika a LOTUS Agency Kft. alkalmazottja kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, letölthető, módosítható, újra felhasználható, újra közzétehető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.pinklotuszkozmetika.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek a  Pink Lótusz Kozmetika tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve Lévayné Nagy Erika a LOTUS Agency Kft. alkalmazottja engedélyével lehetséges. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegése. Felhívjuk figyelmét, hogy a Pink Lótsz Kozmetika hatékonyan és erőteljesen érvényre juttatja szellemi tulajdonjogait a törvényes kereteken belül. 

© 2015 Lévayné Nagy Erika a LOTUS Agency Kft. alkalmazottja. Minden jog fenntartva