Kozmetikus a 18. kerületben

Kozmetikai webáruház

Tekintse meg kínálatunkat

Megtekintés

Online időpont kérés

Kér időpontot, akár éjfélkor is

Online Időpont Kérés

1D-4D Műszempilla építés

sűrű és könnyű pillákat szeretnél?.....

Katt ide most kedvezményesen kipróbálhatod....

Bemutatkozás

 

Kedves vendégeink és leendő vendégeink,

 

 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam,

Lévay Nagy Erika vagyok mesterkozmetikus

Már fiatal korom óta elmondhatom, hogy a hobbimnak élhetek és számomra a munka nem csupán hétköznapi elfoglaltság, nem csak megélhetési szükséglet, hanem:

 

„Nekem a munkám a hivatásom és a hivatásom pedig a hobbim.”

 

A szépségipar folyamatos fejlődése  a lehetőségeinek kihívása, a problémás bőrökre gyógyító kezelés kidolgozása, valamint a hatóanyagok mélyreható ismerete leginkább az, ami miatt a kozmetikus és vegyész szakmát választottam.

Minden kedves meglévő és új vendégem számára kolleganőmmel teljes felkészültséggel és prémium minőségű termékekkel fogadjuk sok szeretettel és reméljük, hogy segítője lehetünk a szépségének, egészségének megőrzésében és a nőiességének fokozásában.

Jelenleg gyesen vagyok a kisfiammal, de a továbbra sem hagytam abba a tevékenységet teljesen, mert vannak kezelések, amiket csak én végzek, ilyen a Francia-Olasz DERMASTIR luxus orvos esztétikai kezelések, illetve a Google meet-en keresztül arcápolási tanácsadást, arcdiagnosztikát és a kezelési terv felállítását is én végzem, valamint a bejelentkezéseket is én intézem.

Tehát keressenek bizalommal várom szeretettel a bejelentkezéseket a 06/70-521-9434-es telefonszámon, illetve már online is be lehet jelentkezni nálunk, amit

IDE KATTINTVA EZT MEG IS TEHET

 

Kolleganőmmel Kónya Klaudiával kiegészülve, aki ugyan csak nagy elhivatottsággal és szakmai felkészültséggel végzi a munkáját.

Kezeléseinket a P'HYTS Provence 

Francia bio kozmetikumokkal végezzük, illetve a szőrtelenítésnél is a waxot és a károsanyag mentes és a kevés fájdalommal járó gyantákat használjuk.

Szempilla és szemöldök festékeknél is a legkevésbé allergizáló, de tartós színt adó terméket választottuk.

Műszempilla építésnél a prémium kategóriás hab technikával készült, pille könnyű szempillával dolgozunk, valamint tartós prémium szempilla ragasztót használunk.

 

Sminkelésnél és az egyénre szabott smink tanfolyamnál is a P'HYTS bio dekorkozmetikumait használjuk, amit meg is lehet vásárolni nálunk.

 

Az otthoni arcápoláshoz szükséges kozmetikai termékek, teljes palettájának megvásárlására is van lehetősége, személyesen a kozmetikában és online is, amit 

IDE KATTINTVA EL IS ÉRHET
 

és igény szerint házhozszállítással a 18.,19. kerület és Vecsés, Üllő, Gyömrő területén van lehetősége megrendelni. 

 

 

Várunk mindenkit sok szeretettel zavartalanul a teljes nyitvatartási időben